logo

Obavještenje o održanoj VIII sjednici Upravnog odbora "Banjalučka pivara"
PDF Print E-mail

Na VIII sjednici Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka, koja je održana 28. oktobra 2016. godine, donesena je odluka o usvajanju finansijskog obračuna poslovanja AD "Banjalučka pivara" Banja Luka za period I-IX 2016. godine sa finansijskim pokazateljima poslovanja.

 
Obavještenje o održavanju sjednice Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka
PDF Print E-mail

Za petak, 28. oktobar 2016. godine, sa početkom u 09:00 časova, zakazana je VIII sjednica Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka.

 
Obavještenje o održanoj VII sjednici Upravnog odbora "Banjalučka pivara"
PDF Print E-mail

Na VII sjednici Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka, koja je održana 28. jula 2016. godine, donesena je odluka o usvajanju šestomjesečnog obračuna poslovanja AD "Banjalučka pivara" Banja Luka za period I-VI 2016. godine sa finansijskim pokazateljima poslovanja.

 
Obavještenje o održavanju sjednice Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka
PDF Print E-mail

Za četvrtak, 28. jula 2016. godine, sa početkom u 08:00 časova, zakazana je VII sjednica Upravnog odbora AD "Banjalučka pivara" Banja Luka.

 
Održana IV sjednica Odbora Grupacije proizvođača piva u BiH
PDF Print E-mail

14.07.2016. godine u prostorijama Spoljnotrgovinske komore BiH održana je IV sjednica Odbora Grupacije proizvođača piva u BiH, kojoj su prisustvovali predstavnici Grupacije proizvođača piva u BiH, Spoljnotrgovinske komore BiH i Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Na sjednici se raspravljalo o aktuelnoj problematici pivarske industrije u Bosni i Hercegovini.

 
Obavještenje vlasnicima povlašćenih kumulativno-participativnih akcija ad "Banjalučka pivara" Banja Luka
PDF Print E-mail

Obavještavaju se akcionari vlasnici povlašćenih kumulativno-participativnih akcija „Banjalučke pivare“ a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Društvo) da od 23.06.2016. godine mogu pristupiti naplati dividende iz dobiti Društva ostvarene u 2015. godini.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 7 of 19