logo

Ljubitelji Nektar piva izabrali pravi početak
PDF Print E-mail

Posjetioci zvanične internet stranice Nektar piva www.nektarpivo.com izabrali su pravi početak nove reklame za Nektar pivo. Ovo je prvi i jedinstven slučaj da su ljubitelji jednog brenda  imali priliku da svojim direktnim izborom utiču na sadržaj reklame. Na internet stranici Nektar piva od početka aprila je bilo moguće glasati za jedan od tri ponuđena početka nove reklame za Nektar pivo.

 

„Od samog početka rada na novoj reklami za najpoznatiji domaći brend, Nektar pivo, željeli smo da uključimo naše pivopije u kreativni proces, na način da smo po prvi put, omogućili našim potrošačima da svojim glasovima izaberu pravi početak za novu Nektar reklamu. Banjalučka pivara ima vrlo aktivnu komunikaciju sa svojim vijernim potrošačima, i naše opredjeljenje je da zajedno s njima radimo na promociji najpoznatijeg domaćeg brenda, Nektar piva. Prijedlog broj jedan koji su izabrali posjetioci „Nektar pivo“ internet stranice na savršen način oslikava Nektar brend, kao pivo za sve generacije, sa bogatom prošlošću i svijetlom budućnošću što pokazuje da naši potrošači itekako razumiju Nektar filozofiju“, rekao je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.

 

Izbor nove reklame za Nektar pivo nastavak je promjena koje je Banjalučka pivara počela ovog proljeća, redizajnom internet stranice najpoznatijeg brenda Banjalučke pivare. Nova stranica „Nektar pivo“ je zamišljena kao zabavan i moderan epicentar svih aktivnosti Banjalučke pivare na internetu i referentan izvor vijesti o najslavnijem domaćem brendu ali i o industriji piva uopšte.

 

Banjalučka pivara nastavlja s intenzivnom komunikacijom i jačanjem snažnih odnosa sa svojim potrošačima koje očekuju mnoga iznenađenja u ovoj godini, uz najbolju kombinaciju prave zabave za cijelo društvo u stvarnom i virtuelnom svijetu.