logo

Uz Nektar pivo pravo je vrijeme za nagrade
PDF Print E-mail

Uz pravo Nektar pivo do pravog navijačkog okruženja! Banjalučka pivara organizuje nagradnu igru za sve „nektaroljupce“. Kupovinom posebno označenog Nektar piva u limenci od 0.5 l u periodu od 8. juna do 8. avgusta 2014. godine, svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine stiču pravo za učešće u nagradnoj igri. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je jedinstven alfanumerički kod ispod otvarača limenke poslati na jedan od dva načina: putem direktnog unosa koda preko web stranice www.nektarpivo.com odnosno www.nektarpivo.com/limenke ili poslati SMS na broj 091 212 402. Jedan SMS može samo da sadrži jedan alfanumerički kod, odnosno taj kod se može samo jednom poslati preko SMS-a ili unijeti direktno na web stranicu. SMS poruku mogu poslati korisnici usluga M:tel, BH Telekom i Eronet. Cijena jedne SMS poruke je 0,20 KM + PDV. Dobitnici će biti obaviješteni putem SMS poruke i/ili telefonskim putem.

Nektar Limenke NI karton i vobler

Na svakoj, posebno dizajniranoj Nektar limenci od 0.5 l nalazi se i QR kod koji skeniranjem putem QR skenera sa mobilnog telefona korisnika direktno vodi na web stranicu www.nektarpivo.com odnosno www.nektarpivo.com/limenkena na kojoj je moguće direktno unijeti jedinstveni alfanumerički kod i na taj način učestvovati u nagradnoj igri i izvlačenju nagrada. Svake sedmice u toku trajanja nagradne igre izvačiće se prave nagrade za pravo navijačko okruženje :

 

•             1 x LCD TV 3D

•             1 x Stoni fudbal

•             1 x Mini frižider

•             10 x Fudbalska lopta

•             20 x Majica (Nektar footbal team)

Duple sedmične nagrade biće izvlaćčene u poslednjoj sedmici trajanja nagradne igre. Svakog ponedjeljka će na www.banjaluckapivara.com i www.nektarpivo.com biti objavljen spisak dobitnika kao i u dnevnoj štampi dostupnoj na teritoriji Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, dva dana nakon izvlačenja nagrada.

 

Od 8. juna do 8. avgusta svaki dan je pravo vrijeme za nagrade uz Nektar pivo!