logo

Nova www.nektarpivo.com stranica!
PDF Print E-mail

Nektarpivo.com internet stranica najpoznatijeg brenda Banjalučke pivare u na starom domenu, ali u sasvim novom, modernom dizajnu namjenjena je svim mladim „nektaroljupcima“ , ali i svima koji se tako osjećaju. Pored najzabavnijeg pivskog sadržaja koji je postao referentan izvor vijesti o najslavnijem domaćem brendu ali i o industriji piva uopšte, nova stranica „Nektar pivo“ biće epicentar svih aktivnosti Banjalučke pivare na internetu.

Untitled

Stranica je u potpunosti prilagođena svim uređajima, uključujući tablete i mobilne telefone. Novost iz Banjalučke pivare je i Nektar pivo aplikacija za android i iphone uređaje kojom mogu da pozovu svoje društvo, isplaniraju izlazak, i za pravu zabavu nađu pravi izgovor!


Radleri-baner-660x135pxBanjalučka pivara nastavlja s intenzivnom komunikacijom i jačanjem snažnih odnosa sa svojim potrošačima, a tokom cijele godine potrošači će biti uključeni u sve aktivnosti Pivare, uključujući i kreiranje reklame za „Nektar pivo“. Posjetioci internet stranice nektarpivo.com mogu da glasaju za svoju verziju početka nove reklame, i upravo njihovi glasovi će u značajnoj mjeri uticati na finalni reklamni proizvod tokom cijelog kreativnog procesa, do prvog emitovanja, ali i poslije.