logo

Priznanje za najbolji korporativni portal
PDF Print E-mail

priznanje malaModernizacija znači bolja komunikacija

Veb portal Banjalučke pivare najbolji je korporativni portal u 2011. godini po izboru Banjalučke berze. Priznanje je uručeno na Sedmoj međunarodnoj konferenciji Banjalučke berze, a za Pivaru je još jedna potvrda da unapređenje poslovanja, a posebno odnosa s kupcima i javnosti, Pivaru pozicionira kao modernu kompaniju koja shvata važnost komunikacije u 21. vijeku.

„Ovo je izuzetno značajno priznanje za nas, jer smo u okviru procesa modernizacije Pivare dosta pažnje posvetili upravo izgradnji i njegovanju dvosmjerne komunikacije s našim kupcima, poslovnim partnerima i širom javnosti. U tom smislu naš veb portal (http://www.banjaluckapivara.com) održavamo kao centralno mjesto informisanja i korporativne komunikacije na Internetu i drago nam je kad vidimo da uloženi trud daje rezultate i da ih prepoznaju, kako naši kupci, tako i kredibilne organizacije,“ rekao je Nikolas Peni, direktor Banjalučke pivare.

Korporativni portal Banjalučke pivare namijenjen je za informisanje, prije svega, akcionara, kupaca i stručne javnosti. Portal http://www.nektarpivo.com/ posebno je fokusiran na informisanje i komunikaciju s potrošačima i širom javnosti. Pivara, osim putem portala, s kupcima i širom javnosti na Internetu komunicira putem Twitter naloga @BLPivara, te na Facebook stranici Nektar Banjalučka pivara, koja je treća po broju fanova u BiH u kategoriji „hrana i piće“.