Milan Šarčević

DIREKTOR SEKTORA PRODAJE

Milan Šarčević je svoje radno iskustvo gradio u najvećim FMCG kompanijama u Srbiji.

Posebno izdvajamo  stečeno iskustvo u Apatinskoj Pivari, i gde je Milan proveo devet godina na najodgovornijim pozicijama u okviru sektora Prodaje i to u periodu u kojem je Apatinska Pivara imala istorijski najbolje rezultate.

Nakon Apatinske Pivare Milan počinje sa radom u Imleku na poziciji Chief Sales Officer Imlek grupe, a gdJe je sem tržišta Srbije bio odgovoran za tržišta Republike Srpske i Federacije BiH, kao i za tržišta Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Tokom dve i po godine provedene u Imleku uspostavljeni su moderni prodajni timovi po uzoru na najveće FMCG kompanije na ovim prostorima, sa posebnim fokusom na menadžment terenske prodaje i povećanje efikasnosti i profitabilnosti.

Od januara 2019 godine, Milan je na poziciji Izvršnog direktora  Mercata VT, jedne od najvećih distributerskih Kompanija u Srbiji . Glavna zaduženja su se odnosila na aktivnosti ukrupnjavanja biznisa i povećanja profitabilnosti uz stalan rad na razvoju prodajnih timova.

Po struci ekonomista, prošao je kroz dosta programa razvoja gdje posebno izdvajamo Leadership program na Antwerpen Univerzitetu.

Otac je dvoje dece i veliki ljubitelj sporta.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE