Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja Banjalučka pivara internet stranice

Dobrodošli na internet stranicu Banjalučke pivare d.o.o. Banja Luka.
Ulaskom na internet stranicu Banjalučka pivara ukazujete da ste punoljetno lice i da ste saglasni da prihvatate uslove korišćenja ove stranice.
Ova stranica sadrži informacije o uslovima korišćenja stranice Banjalučka pivara, te vas molimo da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa navedenim pravilima, jer posjeta ovoj stranici podrazumijeva prihvatanje određenih uslova.

Prava intelektualne svojine i korišćenje stranice

Sve informacije dostupne na ovoj internet stranici isključivo su informativnog karaktera i ne smiju se koristiti niti distribuirati trećim licima u komercijalne svrhe. Dokumenti, detalji, ilustracije ili žigovi koji su objavljeni na stranicau su u vlasništvu Banjalučke pivare d.o.o. Banja Luka.
Korišćenje stranice podrazumeva pretraživanje, štampanje sadržaja internet stranice ili čuvanje u elektronskom obliku te pristup i korišćenje sadržaja koji se nalaze na stranicau, pod uslovom da sačuvate i poštujete autorska i ostala prava vlasništva Banjalučke pivare.
Ako želite da bilo koji materijal sa Banjalučka pivare internet stranice koristite u svrhe koje nisu navedene ovim uslovima, molimo vas da pošaljete pismeni zahtjev na info@blpivara.com

Ograničena odgovornost

Informacije navedene na ovoj stranici isključivo su namijenjene predstavljanju Banjalučke pivare, i pristupanjem stranicau korisnici su saglasni sa činjenicom da koriste pristup sadržaju na vlastitu odgovornost. Banjalučka pivara a.d. nije odgovorna za bilo kakvu direktnu, slučajnu, posljedičnu, indirektnu ili bilo koju drugu štetu, troškove i gubitke koji eventualno nastanu kao rezultat pristupa ili nemogućnosti pristupa ovoj stranici. Takođe, Banjalučka pivare d.o.o. Banja Luka ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak prouzrokovan štetnim računarskim programima koji mogu zaraziti vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje materijala sa ove stranice.

Odgovornost korisnika

Prilikom korišćenja internet stranice i bilo kojih informacija ili materijala koji se nalaze na istom, korisnik je u obavezi da postupa u skladu sa svim važećim propisima iz predmetne oblasti, a strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa ove stranice, kao i bilo kakvi napadi u cilju onesposobljavanja ove stranice.
Stranica Banjalučka pivara namjenjena je korisnicima starijim od osamnaest godina, koji odgovaraju za istinitost informacija o svojoj životnoj dobi, datih u trenutku pristupanja stranici.
Nedozvoljeno korišćenje stranice smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Kolačići

Banjalučka pivara internet stranica može da koristiti „Kolačiće“ za optimizaciju usluga stranice. „Kolačići“ koji se mogu preuzeti preko Banjalučka pivara internet stranice se koriste isključivo kako bi se unaprijedilo i poboljšalo vaše iskustvo korišćenja ove internet stranice.
Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, a ukoliko želite da isključite ovu opciju to možete da uradite u postvakama vašeg internet pretraživača. Napominjemo da ukoliko isključite kolačiće to će ograničiti uslugu koju možemo da vam pružimo i može da utiče na vaše iskustvo kao posetioca.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE