Konačno ljeto, vrijeme je za „Nektar“ radler!

17.07.2023

Banjaluka, 10.07.2023. godine - Za sve one koji preferiraju osvježenje voćnim napicima u ljetnim mjesecima pred nama, a istovremeno ne žele da se odreknu svog omiljenog piva, Banjalučka pivara je ponovo aktuelna sa kombinacijom proizvoda koji donose najbolje od voćnog soka i piva.

„Nektar“ piva s voćnim okusima i ove godine garantuju vrhunsko iskustvo ljetnog osvježenja u vidu sočnih, voćnih i primamljivih okusa. Balans kiselosti, slatkoće, gorčine i reskosti, koju pružaju,  idealno je osvježenje za vrele ljetne dane.

Kako ističu u Banjalučkoj pivari, kombinacija  „Nektar“ piva sa voćnom pulpom limuna i grejpa daje prirodni i osvježavajući okus, a i specifičan miris „Nektar“ radlera.

„Prateći želje naših potrošača, nastavljamo sa praćenjem trendova i inovacijama u proizvodnji piva s voćnim okusima i unaprijeđenjem izgleda naših „Nektar“ radlera. Cilj nam je, naravno, osvojiti nove potrošače, ali su nam izuzetno važni i ljubitelji „Nektara“ kojima želimo ponuditi alternativu za njihov omiljeni brend u prilikama kad im više odgovara nešto manji postotak alkohola i nešto slađe osvježenje. Naši radleri su postali sinonim za tople i duge ljetne dane, izležavanje na suncu, osjećaj morske soli na koži te vesela druženja u ljetnim večerima, a i naša nova kampanja je u tom duhu “, izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Nektar radleri „Nektar limun“, „Nektar grejp“ imaju 60 odsto soka i 40 odsto piva, sa 2.1 odsto alkohola. Kreiranje ovakvih proizvoda dio je strateškog opredjeljenja ka modernizaciji, promjenama, razvoju i rastu, s posebnim fokusom na prilagođavanje različitim ukusima potrošača. Iz Banjalučke pivare najavljuju da planiraju sa širenjem portfolija i iznenađenjima u 2023. godini.

 

 

Kontakt za više informacija: Milka Stanivuković, PR manager, Banjalučka pivara, 066/119429, milka.stanivukovic@blpivara.com

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE