„Nektar“ i ove godine zaštitni znak „Negujmo žurke“

27.07.2023

Banjaluka, 26. juli 2023. godine – Banjalučka pivara i ove godine zajedno sa organizatorima poručuje da sve posjetioce i ljubitelje „Nektar“ piva očekuje mnogo pozitivne energije  i  na ovogodišnjoj, drugoj po redu „Negujmo žurci“ koja će se održati u petak, 28. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Iz Banjalučke pivare poručuju da im je bilo sasvim prirodno da saradnju iz digitalnog svijeta sa Instagram stranicom „Negujmo srbski jezik“ pretoče i u realan svijet tako da ne iznenađuje što je „Nektar“ pivo partner „Negujmo žurki“, od samo početka njihovog organizovanja.

„Drago nam je da će se i ove godine svi ljubitelji „Nektar“ piva moći odlično provesti uz  „Negujmo žurku“  i da ova manifestacija već poprima tradicionalni karakter. I ove godine će svi posjetioci imati priliku da iskuse nesvakidašnju zabavu uz “Nektar” pivo, kao i da svojim prisustvom u ovom nevjerovatnom muzičkom spektaklu, učine da se Banjaluka pozicionira kao mjesto najbolje zabave na otvorenom”, poručili su iz Banjalučke pivare.

Kako poručuju organizatori, ove godine su spremili još “luđu” zabavu, od one koju su posjetioci iskusili prošle godine.

 “Dobre stvari treba njegovati, a one najbolje njegovati i ponavljati! Za sve, koji već sada željno očekuju zabavu ove godine, možemo najaviti da smo spremili još luđu “Negujmo žurku”. Ove godine, sve posjetioce, očekuje još bolji spektakl uz najveće hitove, nazaboravne ritmove, orginalne stajlinge i neopisivo dobru energiju. S obzirom na prošlogodišnju posjetu od 6.500 ljudi, ove godine očekujemo preko 10.000 ljudi na Kastelu”, poručuju organizatori iz agencije “Euphoria” marketing.  

Podsjećamo da je ideja za organizaciju ove žurke proizašla od strane popularne Instagram stranice „Negujmo srbski jezik“ i za kratko vrijeme postala je omiljeni događaj među mladima u Beogradu i šire. Pored Beograda, prošle godine uz podršku “Nektara” piva je organizovana i u Banjaluci, a zbog velikog odziva i uspješnosti događaja organizuje se i ove godine gdje se očekuje još bolja zabava i još veći odziv posjetilaca, kao što je to bilo u Novom Sadu i Beogradu.

 

Kontakt za više informacija: Milka Stanivuković, PR manager, Banjalučka pivara,066/119429,milka.stanivukovic@blpivara.com

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE