VIII Banjalučka motorijada uz „MK Istok“ i „Nektar“

27.07.2023

Banjaluka, 27. juli 2023. godine – Banjalučka pivara i „Moto klub ISTOK” Banjaluka s ponosom najavljuju VIII Banjalučku motorijadu, koja će krajem jula preobraziti našu prelijepu tvrđavu Kastel u srce adrenalinske zabave. Od 28. do 30. jula 2023. godine, pozivamo prijatelje bajkere i pivopije, kao i Banjalučane svih generacija, na još jedan nezaboravan moto događaj u našem gradu!

 

Iz Banjalučke pivare poručuju, da im je drago da već dugi niz godina ime “Nektar” stoji uz ovu motorijadu.

 

“Banjalučka motorijada, koja se po osmi put održava u gradu na Vrbasu, izrasla je u nezaobilazan ljetnji događaj u Banjaluci. Pozivamo sve bajkere, naše sugrađane i sve ljubitelje dobre muzike i motora da planiraju dolazak na Kastel u posljednjem vikendu jula. Svim gostima, koji dolaze iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz drugih, udaljenijih delova Evrope, želimo sigurnu vožnju i nezaboravno putovanje, a nakon toga ih čeka hladan Nektar”,  poručuju iz Banjalučke pivare.

 

„U nastojanju da stvorimo optimalan spoj dobrog rock’n’rolla i adrenalina, spremili smo bogat program. Mlade rock’n’roll snage Banja Luke, grupa Crni Opal iz Muzičkog ateljea Rock Simfonije, otvoriće program, a muzički program će uokviriti sad već tradicionalni koncert Rock Simfonije na Banjalučkoj motorijadi, zatim fenomenalno Belo Kopče, Bijelo Dugme Tribute Band, kao i KOB, Fjužna pruga i Stringsi. Za bajkere i sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo i Zid Smrti, banjalučki moto spektakl”, poručili su iz “MK Istok”.

 

Pored pomenutog, planirano je da se organizuje i takmičenje u sporoj vožnji za virtuoze u balansiranju motora na što manjim brzinama. Moto defile se podrazumijeva, a kako organizatori najavljuju svi gosti biće u prilici da se provozaju slikovitom okolinom Banjaluke do jezera Balkana.

 

 

Kontakt za više informacija: Milka Stanivuković, PR manager, Banjalučka pivara,066/119429,milka.stanivukovic@blpivara.com

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE