Banjalučki brendovi udružuju snage Zvuci bluza uz „Nektar“ i „Kolju i grobovlasnike“

28.08.2023

Banjaluka, 18. avgust 2023. godine – Banjalučki brendovi, „Nektar“ pivo i „Kolja i grobovlasnici“  udružuju snage i dovode autentičan zvuk bluza u Banjaluku.

 

Kultni kantautor, vrsni muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković  zajedno sa svojim bendom „Grobovlasnici“ nastupiće 19. avgust u Banjaluci. Koncert ovog banjalučkog umjetnika biće realizovan na najljepšoj koncertnoj lokaciji – tvrđavi Kastel, a podršku u relizaciji ove ideje im je pružila Banjalučka pivara sa svojim „Nektar“ pivom.

 

Poznato je da je „Nektar“ pivo uvijek uz dobar zvuk, što potvrđuje i podrška brojnim muzičkim manifestacijama i festivalima, a ovog puta podrška nije izostala ni poznatom banjalučkom brendu „Kolja i grobovlasnici“.

 

“Banjalučka pivara sa svojim „Nektar“ pivom uvijek je uz rok muziku u cilju promocije razvoja scene, a  specifičan zvuk bluza se potpuno uklapa u tu našu misiju. Drago nam je da imamo priliku da podržimo vrsnog banjalučkog muzičara poput Nikole Pejkovića i da banjalučki brendovi „Nektar“ pivo i „Kolja i grobovlasnici“, udruženim snagama, imaju priliku da donesu prepoznatljiv zvuk bluza na banjalučku scenu“,  poručili su iz Banjalučke pivare.

 

Podsjećamo, ovaj izuzetni banjalučki muzičar na muzičkoj sceni je stekao status priznatog autora već sa prvim albumom „Mama, nemoj plakati“ iz 2002. godine, snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Nakon toga, uslijedile su pjesme poput „Haljinice boje lila“ i „Eto, udade se i ti za konja“ na podjednako izazovnom drugom albumu „Kolja“ iz 2009. godine. Sve je to pratio  treći album „Grobovlasnici“ iz 2013. godine. Može se reći da je svoj status kod publike učvrstio i odlično prihvaćenim četvrtim albumom „4 prsta“, na kojem su se izdvojile pjesme „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“ koji je urađen na osnovu stihova Jovana Jovanovića Zmaja, a tu je i pjesma „Svaku noć je isti mrak“.

 

Banjalučka pivara poručuje da sve posjetioce i ljubitelje „Nektar“ piva očekuje mnogo pozitivne energije i odlična zabava uz zvuke bluza benda „Kolja i grobovlasnici“, a cjelokupan ugođaj će biti upotpunjen autentičnim ambijentom tvrđave Kastel.  

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE