Posjeta grupe Zoster Banjalučkoj pivari: Neobavezno druženje, ali za pamćenje

09.11.2023

Da i neformalno druženje može biti za pamćenje, pokazala je posjeta mostarske grupe Zoster Banjalučkoj pivari u subotu, 28. oktobra 2023. godine. 

Banjalučka pivara ugostila je poznate muzičare i tom prilikom im predstavila najnoviji proizvod - "Nektar Bez filtera". Susretu između umjetnika i pivara prisustvovalo je i pet najsrećnijih ljubitelja kvalitetnog piva i zaljubljenika u muziku grupe Zoster.

Članovi benda navode da su zahvalni na podršci koju im pruža Banjalučka pivara.

-U Banjaluci se osjećamo kao kod kuće i to je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Vezani smo za ovaj grad i ovdje imamo mnogo prijatelja, a posebno zato što je naše prvo gostovanje izvan Mostara bilo u Banjaluci i to davne 2002. godine. Ovo je drugi put kako smo u Banjalučkoj pivari, a prvi put sam bio sa grupom glumaca kada sam snimao seriju „Koža“. „Nektar“ pivo mi je super, a piti „Nektar Bez filtera“ u srcu pivare je zaista vrhunski užitak – izjavio je Mario Knezović, frontmen benda Zoster.

Iz Banjalučke pivare kažu da su srećni i ponosni što su imali priliku ugostiti grupu Zoster i predstaviti im najnoviju kreaciju, "Nektar Bez filtera".

- Ovo druženje je idealan spoj umjetnosti i vrhunske pivske tradicije. Takođe, ovo je bila prilika da se naši vjerni potrošači susretnu sa svojim omiljenim bendom i zajedno sa njima isprobaju naše najnovije pivo “Nektar Bez filtera”. Bilo nam je zadovoljstvo stvoriti jedno ovakvo iskustvo, a i sigurno je da ćemo imati još ovakvih događaja – kazala je Andrea Lizdek, Marketing menadžer Banjalučke pivare.

Treba spomenuti i to da je posjeta Zostera realizovana zajedno sa ekipom OK Music Teama, u čijoj produkciji je bend odsvirao dvostruki koncert tokom proteklog vikenda, upravo uz podršku Banjalučke pivare i njihovog novog proizvoda "Nektara Bez filtera".

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE