Muzički vikend-spektakl uz „Zoster“ i „Nektar Bez filtera“

09.11.2023

Mostarska grupa “Zoster” najavljuje spektakularne koncerte koji će se održati 27. i 28. oktobra u banjalučkom KSB-u, ovoga puta uz podršku Banjalučke pivare i njihovog najnovijeg proizvoda – "Nektar piva Bez filtera".

Ove dvije večeri obećavaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje muzike i fanove benda, tim prije jer je grupa  „Zoster“ nakon osam godina objavila novi, peti album pod nazivom "Najgori" na kojem se nalazi 10 pjesama.

Tako da će nadolazećeg vikenda publika biti u prilici da uživo čuje najnovije hitove popularne petorke, neke od njih i premijerno, a nesumnjivo dobru atmosferu "začiniće" i "Nektar Bez filtera".

Kako navode u Banjalučkoj pivari, ideja za proizvodnju “Nektara Bez filtera” proizašla je od želje potrošača. Naime, prilikom čestih posjeta gosti su imali mogućnost da probaju pivo iz fermentora koje još nije otišlo u filtraciju. Oduševljeni gosti su ih stalno pitali zašto to pivo ne pune za prodaju kada je najbolje koje su ikada probali, te da je savršeno pitko. Tehnolozi iz Banjalučke pivare su uspjeli da sačuvaju aromu nefiltriranog piva i učine da i dalje bude izuzetno pitko i lagano, te “mlađi brat” slavnog Nektara je tu da vrati staru notu i šmek nefiltriranog piva i predstavlja repliku piva od prije vijek i po.

Uz “Nektar pivo Bez filtera”, nadolazeći nastup u Banjaluci obećava da će biti jedan od muzičkih događaja godine, stoga se pripremite da zaplovite na talasu energije i ritmova uz Zoster i novi okus „Nektar piva“.

Druženje sa najsrećnijim fanovima

Grupa Zoster će takođe biti gosti Banjalučke pivare, gdje će moći da na samom "izvoru" probaju novi "Nektar bez filtera", a njima će se pridružiti i pet njihovih najsrećnijih fanova. Više informacija o tome biće uskoro.  Pratite profile okmusic & nektar pivo.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE