Vojko V. u Banjaluci : Veče „nefiltriranih“ rima uz „Nektar bez filtera“

29.01.2024

Pripremite se za novi talas vreline ove zime, jer splitski maestro repa, tekstopisac i producent Vojko Vrućina, poznat kao Vojko V, donosi svoje urnebesne "nefiltrirane" rime u Klub studenata Banjaluka (KSB) u subotu, 3. februara.

Kako bi temperatura ipak ostala optimalna, publika će moći da uživa u hladnom "Nektaru bez filtera", koji je podrška ovom događaju.

Vojko V. je svoju muzičku avanturu započeo još 2005. godine, prvo sa Dječacima i Kišom metaka, da bi 2018. godine ozvaničio svoju solo karijeru izdavanjem albuma "Vojko". Pet godina kasnije, sa drugim albumom "Dvojko", zavladao je regionalnom muzičkom scenom, osvajajući srca fanova o čemu svjedoče milionski pregledi na YouTube-u, kao i brojni nastupi, kako u solo aranžmanu, tako i na festivalima.

"Ovaj koncert idealan je spoj autentičnog ukusa “Nektara bez filtera” i Vojkovih rima koje su isto tako “bez filtera” i direktne, tako da svim ljubiteljima hip hopa obećavamo vrhunsko iskustvo", kazala je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Ulaznice su dostupne online na gigstix.ba i u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim internet stranicama Nektar piva i OK Team-a, koji je organizator događaja.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE