Mile Kekin u Banjaluci: Solo koncert uz podršku „Nektara bez filtera“

13.02.2024

Mile Kekin nastavlja svoju samostalnu karijeru i na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa u gradovima širom regije, među kojima se našla i Banjaluka.

Kekin će prvi samostalni nastup u Banjaluci održati u Klubu studenata Banjaluka (KSB) u subotu, 17. februara uz podršku Banjalučke pivare i "Nektara bez filtera".

Tokom karijere, Kekin je napisao muziku i tekst za stotinu pjesama, ali i dalje traži "prave riječi da mu budu mačeta s kojom će sjeći sve što ga smeta", kao što kaže u hitu "Soundtrack za život", pjesmi po kojoj je nazvao ovogodišnju turneju.

Sa impresivnom karijerom koja seže izvan okvira matičnog benda, Kekin je osvojio srca publike sa dva solo albuma, "Kuća bez krova" i "Nježno đonom". Njegove emotivne i snažne numere brzo su pronašle put do publike, dodatno ga afirmišući kao istaknutog umjetnika na regionalnoj muzičkoj sceni.

- S obzirom da je ovo Kekinov prvi samostalni koncert u Banjaluci, izuzetno nam je drago što će se on desiti uz našu podršku. Nema sumnje da nas očekuje vrhunski koncertni doživljaj, koji će dodatno pojačati "Nektar bez filtera"– navela je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Ulaznice za koncert su dostupne online na gigstix.ba i u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim internet stranicama Nektar piva i OK Team-a, koji je organizator događaja.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE