NEKTAR PIVO UZ FK BORAC – JOŠ JAČE U NOVE POBJEDE!

21.02.2024

Banjalučka pivara nastavlja sa pružanjem podrške FK Borac, a tim povodom je danas, 20. februara ugostila Klub i na taj način im čestitala na dosadašnjim uspjesima i poželjela sreću u nastavku sezone.

Iz Banjalučke pivare ističu da je fudbal jedan od najvažnijih kompanijskih odabira kada je u pitanju doprinos sportu, a posebno Banjaluci, čiji je zaštitni znak FK Borac.

„Drago nam je što su danas naši prijatelji iz FK Borac, nakon brojnih uspjeha, ovdje sa nama u Banjalučkoj pivari. Htjeli smo da ih ugostimo i uz Nektar pivo da se radujemo dosadašnjim dobrim rezultatima i da čestitamo na trenutnoj liderskoj poziciji WWIN Lige Bosne i Hercegovine. Zajedničkim snagama “idemo još jače” u nove pobjede! Želimo im mnogo sreće u ovoj sezoni uz želju da osvoje duplu krunu“, izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Iz Kluba ističu da su veoma ponosni na saradnju i da im je drago što su danas gosti Banjalučke pivare.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas gosti Banjalučke pivare koja je, poput FK Borac, jedan od najprepoznatljivijih simbola našeg grada. Banjalučka pivara je kompanija koja decenijama unazad daje veliku podršku našem klubu na svim poljima i na tome smo im zahvalni, a sada smo iz prve ruke mogli da se uvjerimo da se i ovdje radi na jedan šampionski način. Bilo je ovo jedno lijepo druženje, uvidjeli smo i da među zaposlenima ima veliki broj naših pristalica i nadam se da ćemo, na kraju sezone, svi zajedno slaviti trofeje uz Nektar pivo", izjavio je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

Uz podršku Banjalučke pivare i Nektar piva, FK Borac je osvojio jesenju titulu u Premijer ligi BiH, sa 7 bodova prednosti u odnosu na Zrinjski, što je najbolji ligaški start u elitnom rangu u istoriji kluba.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE