Reper Grše u Banjaluci: Adrenalinski koncert uz britke rime

29.03.2024

Hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, nastupiće u subotu 6. aprila u Klubu studenata Banjaluka (KSB), u organizaciji OK Team-a i uz podršku Banjalučke pivare i "Nektara bez filtera".

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku.

- Grše nam donosi u Banjaluku svoje rime bez cenzure i filtera, tako da je bilo potpuno prirodno da "Nektar bez filtera" bude podrška njegovom premijernom nastupu u našem gradu – navela je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Kroz pet godina prisutnosti na sceni, Grše se nametnuo kao nezaobilazno ime u hip-hop krugovima, i to već sa debitantskim albumom "Tilurium" iz 2019, da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem "Platinum", a mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine.

Singlovima poput "Mamba", "Sip" te velikim hitom "Mamma Mia" ostvaruje milionske brojke slušanosti i gledanosti video-spotova, a nalazi se i u samom vrhu top listi.

Početkom februara, objavio je novi singl "Fantazija", sa kojim je potvrdio i objavu novog studijskog albuma, na kojem aktivno radi posljednjih nekoliko mjeseci i koji je u završnoj fazi.

Ulaznice za koncert su dostupne online na gigstix.ba, u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim Internet stranicama OK Team-a i Nektar piva.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE